Kinderdagverblijf Babbelina

Kinderdagverblijf Babbelina in Leidsche Rijn, Parkwijk - Langerak biedt KLEINSCHALIGE gekwalificeerde en professionele opvang aan kinderen in de leeftijd vanaf 8 weken totdat kinderen naar de basisschool gaan.

Kinderdagverblijf Babbelina biedt kinderopvang in Utrecht in een kleinschalig particulier kinderdagverblijf. Bij Kinderdagverblijf Babbelina hebben we de kinderen in twee verticale groepen geplaatst. Een groep van 12 kinderen en een groep van 6 kinderen. De kinderen kunnen bij elkaar gaan spelen op de groep en spelen samen buiten. Door deze kleinschaligheid en open sfeer kunnen we een gezellige huiselijke sfeer creéren waar de kinderen allen bij betrokken worden.

 

€7,45 per uur


Inclusief luiers, fruit, een warme maaltijd tussen de middag, een broodmaaltijd aan het einde van de dag, flesvoeding en melk.

Kinderdagverblijf Babbelina heeft een ruime groene buitenruimte, waar eveneens een moestuin en kweekkas bij horen. De kinderen worden ook betrokken bij het 'werken in de moestuin' en eten bij de warme maaltijd die we aanbieden daardoor ook eigen 'groeisels'.

Het uit handen geven van uw kind is moeilijk. Logisch! U wilt er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is, op een plek die u vertrouwen geeft, die veilig is en waar uw kind zich volop kan ontwikkelen.

Voor de vrijdag is het voorlopig mogelijk een flexibele plaats aan te vragen. Het tarief is dan € 7,86 per uur.

Waarom kiest u nog meer voor ons:

  1. 1Ruime ervaring sinds de oprichting van Kinderdagverblijf Babbelina in 2009
  2. 2Kleinschalig, veel persoonlijke aandacht
  3. 3Groen hoort bij ons, onze moestuin is in de zomer een smakelijke toevoeging
  4. 4Veel ruimte om buiten te spelen
  5. 5Warm eten tussen de middag, broodmaaltijd aan het einde van de dag
  6. 6Zonder honger naar huis!
  7. 7Een kleine (6 kinderen) en grote groepsruimte (12 kinderen), voor elk kind de juiste plek
  8. 8We kunnen snel schakelen en geven vlot reactie op uw vragen